? van der poel bouwadvies + ontwerp - diensten
van der poel |
bouwadvies + ontwerp
 1. ontwerpen
  Wij werken intensief en nauw samen met Verdonschot Ontwerp in Stramproy. Zij verzorgen voor ons de meer complexe ontwerpen. U vindt Verdonschot Ontwerp via deze link: Verdonschot Ontwerp

 2. tekenwerk voor particulieren
  Wij hebben inmiddels al voor verschillende particuliere opdrachtgevers tekenwerk verricht. Of het nu gaat om een aanbouw, carport, dakkapel, overkapping, schuur of een complete woning. Ook het bouwvergunningstraject behoord tot onze werkzaamheden. Wij vullen de benodigde vergunningen voor u in en dienen deze bij de gemeente in. Daarnaast vervullen wij een adviserende rol. We maken in overleg een technische omschrijving voor een prijsopvraag bij de aannemer en kunnen tijdens de bouw als opzichter de bouw begeleiden en de aannemer controleren.

 3. tekenwerk voor derden
  Wij ondersteunen architecten bij het uitwerken van een ontwerp, bouwvergunningen en uitvoeringsstukken. Dit geldt voor zowel het tekenwerk als het rekenwerk t.b.v. het bouwbesluit. In de huisstijl en onder naam van de architect of in samenwerking met de architect in onze eigen huisstijl maken we de tekeningen en rapporten voor bijvoorbeeld de vergunning, calculatie of de uitvoering. Met een tarief dat altijd lager ligt dan de tarieven binnen het architectenbureau wordt er zowel op kwaliteit en prijs winst geboekt.

 4. verkooptekeningen voor makelaars

 5. meetcertificaten NEN 2580
  De meeste bouwmanagementbureaus beschikken niet over een eigen tekenafdeling maar willen deze werkzaamheden wel graag binnen de deur houden. Wij werken daarom in de meeste gevallen "onzichtbaar" voor dit type opdrachtgever. Splitsingstekeningen, NEN 2580 meetcertificaten en bijbehorende tekeningen in kleur, ontruimingsplattegronden behoren tot onze werkzaamheden.

 6. ontruimingsplattegrond NEN 1414
  De ontruimingsplattegrond is een onmisbaar onderdeel van uw bedrijfshulpverleningsplan (BHV). Duidelijkheid over de vluchtwegen in uw gebouw is van groot belang voor de veiligheid van uw cliƫnten en medewerkers.